Over ons

Decomo is opgericht in 1977. Gegroeid uit een aannemingsbedrijf, gingen we door de stijgende vraag naar geprefabriceerde elementen in architectonisch beton al snel onze eigen weg. Met succes. Wij zijn al 40 jaar de specialist voor ‘haute couture’ gevels met de hoogste eisen op gebied van esthetiek, kleurenkeuze, homogene kleurvlakken en 3-dimensionale vormen.

+45 jaar
ervaring in op maat gemaakt architectonisch beton
15.000 m²
productiehallen voor storten, polieren, afwerken en stockeren
Made in Belgium
en actief in de Benelux, Frankrijk en Groot-Brittannië

Expert in prefabbeton

Vandaag behoren we tot de grootste producenten in België van op maat gemaakte gevels en elementen in architectonisch beton. Dankzij onze uitgebreide infrastructuur met onder andere een betoncentrale en een studiebureau en onze jarenlange expertise kunnen we elke opdracht aan, hoe complex die ook is. Grote utiliteitsgebouwen zoals hotels, kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, commerciële centra, … of kleinere residentiële bouwprojecten. Hoe groter de uitdaging, hoe liever.

In 1993 behaalden we als een van de eerste Belgische bedrijven in onze sector het ISO 9001 certificaat voor kwaliteitsmanagement. In mei 2011 kwam daar het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement bij. Een bekroning en een bewijs van onze continue aandacht voor kwaliteit, op alle niveaus van de organisatie. 

Vanuit onze vestiging in Moeskroen beleveren we klanten in binnen- en buitenland: van Frankrijk, Nederland tot in Engeland.

Onze visie

Wij zijn een marktleider in architectonisch beton en werken samen met onze klanten in de commerciële en residentiële bouwmarkt door prefabtoepassingen te realiseren met een hoge toegevoegde waarde, zowel esthetisch als structureel en ongeacht de complexiteit of de grootte van het project.

Onze waarden

Decomo heeft een uitgesproken kwaliteitsfilosofie. Die steunt op een aantal kernwaarden, die al meer dan 40 jaar de fundamenten van onze organisatie vormen. Onze basiswaarden weerspiegelen wie we zijn en hoe we werken, samen als één team om het beste voor onze klanten te realiseren.

Maatwerk

Dat is onze absolute specialiteit. We maken onze producten precies zoals de klant het wil – en beter! Daarvoor werken we nauw samen met architect, aannemer en bouwheer. Een persoonlijke service op maat, voor het beste resultaat!

Efficiëntie

In al onze afdelingen werken we zo efficiënt mogelijk. We hebben oog voor detail en kijken erop toe dat het hele ontwikkelingsproces vlot verloopt, zonder tijdverlies of extra kosten, en onze klanten snel – just-in-time! – beleverd kunnen worden.

Betrouwbaarheid

Met meer dan 40 jaar expertise, een transparante aanpak en een uitstekende reputatie in high-end prefab betonelementen mogen onze klanten erop vertrouwen dat ze bij ons de kwaliteit vinden die ze zoeken.

Innovatie

Onze markt evolueert razendsnel. We volgen de nieuwste evoluties op de voet en implementeren nieuwe technieken waarmee we onze grenzen voortdurend verleggen en elke uitdaging, hoe complex ook, aankunnen.

Ontzorging

We begeleiden onze klanten persoonlijk door het hele bouwtraject. Onze medewerkers staan altijd klaar met het juiste advies en zorgen ervoor dat ze zich begrepen en geholpen voelen.

Duurzaamheid

We creëren een werkomgeving waarin het veilig werken is en de impact van onze activiteiten op het milieu tot het minimum beperkt blijven.

Jochem Ahmad

België
Technical Sales Manager 

Tel : +32 56 850 702
GSM: +32 475 65 23 01
jochem.ahmad@decomo.be

Nathalie Vandeputte

Frankrijk - Luxemburg 
Technical Sales Manager 

Tel : +32 56 850  704
GSM : +32 472 91 88 15
nathalie.vandeputte@decomo.be

Maak een afspraak

Benieuwd hoe onze expertise in prefab architectonisch beton past in uw plannen? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Contacteer ons